WiseMaster

Aidosti mobiili kunnossapitojärjestelmä aina mukanasi

WiseMaster

Kattavat työkalut kunnossapito- ja asennustyöhön

WiseMaster

Havainnot ja päiväkirjamerkinnät suoraan sähköiseen muotoon

WiseMaster

Sovelluspohjainen offline-tuen tarjoava käyttöliittymä kenttäkäyttöön

WiseMaster

Aidosti mobiilit työkalut jäteasemien asiakaspalvelun tehostamiseen

WiseMaster

Markkinoiden edistyksellisimmät ratkaisut jäteasemien itsepalvelujen toteutukseen

Toimintavarmaa kunnossapitoa mobiilisti 

 

Energiakonserni Savon Voima otti käyttöönsä Wisemasterin kentällä tapahtuvan kunnossapitotyön tueksi. Tärkeintä järjestelmässä oli toimintavarmuus missä ja milloin vain.

Savon Voima hyödyntää Wisemaster-järjestelmää 20 kaukolämpöverkon sekä niiden tuotantolaitosten ja 11 vesivoimalaitoksen kunnossapidon tukena.

Savon Voimalla Wisemasteria hyödynnetään pääkonttorihenkilöstöstä huoltoja tekeviin asentajiin sekä suurimmista voimalaitoksista pienempiin varalämpökeskuksiin. Wisemaster on käytössä kaikilla kentällä työskentelevillä.

Savon Voiman turvallisuus- ja kehityspäällikkö Kari Anttonen vastasi Wisemasterin käyttöönotosta ja vastaa tällä hetkellä sen kehittämisestä.

 

Katso video, jossa Kari Anttonen kertoo kokemuksistaan:

 

Lämpövoimayhtiö digitalisoi kunnossapidon

Kangasalan Lämpö Oy modernisoi kunnossapitonsa WiseMasterin avulla. Muistilaput jäivät historiaan ja työmääräykset siirtyvät nyt suoraan kunnossapitäjien puhelimiin.

"WiseMaster ei ole liian raskas ja monimutkainen vaan sen kanssa pääsee kevyesti ja nopeasti liikkeelle. Mahdollisuus lähettää työmääräykset mobiilisti kenttätyöntekijän puhelimeen on ehdottomasti hyvä ominaisuus", toimitusjohtaja Pekka Lehtonen taustoittaa.

“Kunnossapitäjät raportoivat tekemänsä työt normaalisti laitoksen sisällä ja kun he tulevat ulos rakennuksesta, WiseMaster päivittää tiedot automaattisesti kunnossapitojärjestelmään. Onhan tämä aidosti mobiili järjestelmä”, kehuu Pekka Lehtonen.

WiseMaster on helpottanut yksittäisen työntekijän työtä Lehtosen mukaan nimenomaan työmääräysten muodossa. Kun työt tehdään sen mukaisesti, virheitä ei pitäisi tulla. Ja jos tulee, silloin voidaan tarkistaa, onko työohje oikein ja muokata sitä digitaalisesti. WiseMaster auttaa esimiestäkin tekemään työnohjauksen nopeammin ja kerralla oikein. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Toimialakohtaisia Referenssejämme